Videre til indhold
Dagens Ret
Frokost
Små voksne
Varme Retter
Ala Carte Menu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Selskaber
Menu
Luksus Menu
Buffet
Begravelse Kaffe
Kontakt
Menu
Dagens Ret
Frokost
Små voksne
Varme Retter
Ala Carte Menu
Forretter
Hovedretter
Desserter
Selskaber
Menu
Luksus Menu
Buffet
Begravelse Kaffe
Kontakt
Selskabs Menuer
2024
MENU 2024
Velkomst drinks
52 Kr.
Forret
1. Stegt fisk på pluk salat, med rejer, flutes og en varm oste creme.
2. Reje cocktail, med brød og smør.
3. Parma skinke, med lange asparges honning. Melon på salat, med en rød dressing og brød.
Hovedret
1. Gammeldags oksesteg, med hvidekartofler, glaserede perleløg, gulerødder og en selleri timbale og skysauce.
2. Kokos panerede kyllingebryst, med nøddekartofler og grønsager a part, en paprikasauce.
3. Svinekam med sprøde svær, brune og hvidekartofler, rødkål,chips og skysauce.
Dessert
1. Nødde kurve med is og frugt.
2. Gammeldags citron fromage.
3. Chokoladekage, på et leje af frugt coli med is og frugt.
1. ret pr kuvert
262 Kr.
(hovedret)
2. ret pr kuvert
325 Kr.
Hovedret, plus Forret eller Dessert.
3. ret pr kuvert
380 Kr.
Forret, Hovedret og Dessert.
Natmad
1. Boller med tre slags pålæg.
2. Karrysuppe med kylling og flutes.
3. Hotdogs med tilbehør
Natmad pr kuvert.
115 kr.
Drikkevarer
Rød og hvid vin, Rosario Estate Chile
278 kr
Rød og hvid vin, Rosedale Rigde Australien
278 kr
1 Glas dessertvin
45 kr
Carlsberg,Tuborg, Odense Classi på flaske
36 kr.
Sodavand ¼ -1/2
35-57 kr.
Kaffe, kransekage og chokolade
84 kr.
Cognac og likør pr 2cl.
48 kr.